Onze thuishulp

De Diensten van Axxicom

Axxicom levert ondersteuning bij haar cliënten thuis, op basis van een indicatie die afgegeven is door de gemeente.

Huishoudelijke ondersteuning

Axxicom levert sinds 2006 huishoudelijke ondersteuning en regievoering over het huishouden, momenteel in meer dan 25 gemeenten in Nederland. Hiermee zijn wij een van de grootste landelijke aanbieders van huishoudelijke ondersteuning. Axxicom levert huishoudelijke ondersteuning aan iedereen die dit nodig heeft. Zij streeft naar een langdurige levering van deze dienst, door een vaste medewerker die hierdoor vertrouwd is in het huishouden van de cliënt. Natuurlijk is het ook mogelijk om de huishoudelijke hulp via Axxicom in te schakelen voor een korte periode.

Individuele begeleiding

Axxicom biedt ook individuele begeleiding bij haar cliënten thuis. De invulling van deze dienst is afhankelijk van de manier waarop de gemeente deze heeft ingekocht. Het gaat hierbij om het voeren van regie over het huishouden, instructie en advies en persoonlijke verzorging gericht op het toezien op de Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL-activiteiten) van de cliënt. Hiermee wordt de zelfredzaamheid en participatie van cliënten vergroot.

Zorg op afstand

In verschillende gemeenten werkt Axxicom samen met zusterorganisatie De ZorgCentrale.nl. De ZorgCentrale.nl biedt zorg op afstand dienstverlening. Meer weten over De ZorgCentrale.nl? Wij verwijzen u graag naar de website.