Axxicom deelt de lente met bewoners BUCH-gemeenten

19 mei 2016

plantje, buchgemeenten

Vorige week bracht Axxicom Thuishulp de lente bij thuishulp-klanten van de BUCH-gemeenten Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo. Ruim 300 klanten werden voorzien van een Axxicom goodiebag die door de samenwerking met Deka Tuin Heiloo, Stichting Welzijn Heiloo en Stichting Welzijn Castricum gevuld waren met veel informatie en een fraai plantje.

Axxicom Thuishulp levert sinds januari dit jaar thuishulpdiensten in de BUCH-gemeenten Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo. 'De medewerkers van Axxicom waren op die wijze in staat om hun eigen klanten in de gemeenten in het zonnetje te zetten', vertelde Simone Schraepler, algemeen directeur van Axxicom.  

Medewerkers van Axxicom zijn voor klanten meer dan alleen een hulp in het huishouden. Naast de hulp die ze bieden zijn ze vaak ook de schakel tussen de klant en verschillende voorzieningen zoals o.a. Stichting Welzijn. Dat maakte het dan ook mogelijk om met deze 'lente-actie' samen op te trekken. De actie werd door onze klanten bijzonder gewaardeerd.