Axxicom biedt huishoudelijk hulp aan in Rhenen voor €5,-

21 september 2015

Mantelzorgers en -ontvangers wie in de gemeente Rhenen wonen, komen in aanmerking voor huishoudelijke hulp van Axxicom met een gemeentelijke korting. In 2015 kunt u namelijk voor €5,- per uur hulp inkopen en in 2016 voor €10,- per uur, t.w.v. €22,50. Deze korting wordt aangeboden door de Rijksoverheid om de werkgelegenheid bij zorgaanbieders te waarborgen en te stimuleren. Voor deze korting hoeft u niets aan te vragen bij de gemeente, deze regelt namelijk de korting met ons.

Binnen de gemeente Rhenen kunt u kiezen voor Axxicom als zorgaanbieder door contact met ons op te nemen via telefoon (0900-9252) of e-mail (thuishulp@axxicom.nl). Wij kijken vervolgens wat uw behoeftes zijn en spreken met u af wanneer, hoe vaak en hoe lang u hulp nodig heeft.

Deze regeling is echter wel tijdelijk, het is namelijk afhankelijk van wat de Rijksoverheid beslist en van de middelen die beschikbaar worden gesteld. Daarom geldt deze regeling t/m 31 december 2016. Daarnaast is er voor deze regeling beperkt geld beschikbaar, wees er dus snel bij om gebruik te kunnen maken van het aantal uur dat per jaar beschikbaar is.

Voor meer informatie over de regeling kunt u op de website van de Gemeente Rhenen terecht. Wilt u meer weten over Axxicom? Klik dan hier.