Over Axxicom

Huishoudelijke hulp

Axxicom heeft ruime ervaring op het gebied van huishoudelijke hulp en kan u daardoor precies die hulp bieden die u nodig heeft. Naast huishoudelijke hulp bieden wij u ook persoonlijke begeleiding en zorg op afstand waardoor u in diverse gemeenten ook hiervoor bij ons terecht kunt.

Betrouwbare dienstverlening

De werkzaamheden die onze thuishulpen uitvoeren voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Dit controleren wij voortdurend, ook via onderzoek onder onze klanten. Ons privacyreglement wordt altijd nageleefd, waardoor uw privégegevens vertrouwelijk blijven. Ook hebben wij strikte regels voor het omgaan met geld van klanten en het aannemen van giften. Eventuele fouten en incidenten worden altijd geregistreerd.

Onderdeel van Incluzio

Axxicom is onderdeel van Incluzio, een initiatief van Facilicom Services Group. Incluzio is actief in de zorg, de dienstverlening en het sociale domein. Drie werkterreinen die in elke buurt of wijk aanwezig zijn, maar nog nergens echt integraal aangepakt worden. De dienstverlening van Incluzio gaat uit van de vraag/behoefte in de wijk en past daar het aanbod en het dienstverleningsmodel op aan. Dit wil dus zeggen dat Incluzio geen standaard concept heeft, maar een wijkgerichte aanpak waarbij wat er in de wijk al aanwezig is het startpunt vormt. Incluzio komt graag met gemeenten in contact die meerdere vormen van zorg en ondersteuning geïntegreerd willen aanbieden.

Wilt u meer informatie over Incluzio? Wij verwijzen u graag naar de website van Incluzio. Wilt u meer weten over Facilicom? Wij verwijzen u graag naar de website.