Manager Axxicom Thuishulp - Diana Edelman

Diana, moeder van één dochter die net het huis uit is. Van het lege nestsyndroom heeft ze gelukkig geen last, maar ze laat wel weten dat ze trots is op haar dochter. Ook in het verhaal dat ze vertelt over de verrassingsdozen die ze naar haar dochter stuurt die 8 weken weg is, laat de verzorgende kant van Diana zien.

In haar vrije tijd houdt Diana van hardlopen en is ze mantelzorger voor haar beide ouders. Haar passie voor zorg uitte zich volgens Diana al op jonge leeftijd. Zo heeft Diana in de verpleging gewerkt, is ze werkzaam geweest op de psychiatrische afdeling in het ziekenhuis en heeft ze bij meerdere thuiszorg bedrijven gewerkt. 

Toch heeft haar passie haar niet tegengehouden om ook nog in een andere wereld te kijken. Zo is Diana een tijd werkzaam geweest in de bouwwereld, een hele andere tak van sport en een echte mannenwereld. Binnen die organisatie groeide ze uit tot vestigingsmanager en heeft ze de kneepjes van het vak van manager geleerd. De functie heeft haar laten inzien dat alles wat je wil ook kan, zolang je er maar je uiterste best voor doet. 

Op een gegeven moment stapte Diana weer terug in de zorgsector en belandde na twee andere banen in haar huidige functie als manager van Axxicom Thuishulp. Een functie waarin de zorg- en zakelijke wereld bij elkaar komen. Ófwel; bedrijfsmatig aan de bak in de sociale sector.

Volgens Diana is de huishoudelijke ondersteuning de voorkant van de zorgketen; als je het aan de voorkant goed regelt en hier optimaal gebruik maakt van mogelijkheden, kun je de achterkant van de zorg zo lang mogelijk uitstellen. De huishoudelijke ondersteuning is vaak nog een ondergeschoven kindje vindt ze. De meerwaarde van onze dienstverlening is daarom erg groot! 

De baan die Diana nu vervult, noemt ze de meest complexe baan die ze ooit gehad heeft. Maar dat is precies waarom Diana zich nu zo op haar plek voelt. Bij Axxicom Thuishulp wordt er veel samengewerkt met gemeenten. Relatiebeheer is hierin erg belangrijk. Steeds opnieuw bouwen aan een optimale dienstverlening voor onze klant dat is precies wat Diana stimuleert. Hierbij spelen de teams met huishoudelijk medewerkers een cruciale rol. Want hoe meer de medewerkers zich betrokken voelen bij de organisatie, hoe meer dit ook te merken is in de relatie tot de klant. Want zonder fijne, gedreven medewerkers kan Axxicom Thuishulp niet zijn wie ze wil zijn. Het harde werken wordt in veel gevallen zeker beloond, want de waardering van de klant is vaak onvoorwaardelijk. Onze medewerkers spelen vaak een belangrijk rol in het leven van de klant. Naast de huishoudelijke ondersteuning die zij geven, zijn zij ook de oren en ogen van de klant. Signaleren is daarbij een heel belangrijk onderdeel. 

“Je zal je werkzaamheden nooit voor iedereen helemaal goed doen, maar je moet er wel naar streven om voor 100% te gaan” zegt Diana. Innovatie is  daarbij van groot belang. Er zijn altijd ontwikkelingen in de markt waar je op in kan spelen, of die je zelfs voor kan zijn. 
Axxicom Thuishulp staat dan ook open voor innovatie en in en om het huis.
 
Axxicom Thuishulp is er voor iedereen die ondersteuning nodig heeft om langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen in een schoon en veilig huis. En dat doen we sámen!