Huishoudelijke hulp in Aalsmeer

Axxicom Thuishulp levert huishoudelijke hulp in Aalsmeer. Onze huishoudelijke hulpen zorgen er samen met u voor dat u zo lang mogelijk in uw eigen huis kunt blijven wonen. In een huis dat schoon en leefbaar is.

Axxicom is de aanbieder van huishoudelijke hulp in Aalsmeer

hulp in het huishouden aalsmeer, thuishulp Aalsmeer, huishoudelijke hulp Aalsmeer

Woont u in de gemeente Aalsmeer en bent u op zoek naar hulp in het huishouden? En heeft u een Wmo-indicatie van uw gemeente ontvangen? Dan komt u aanmerking voor huishoudelijke hulp. Die ondersteuning kunt u aanvragen bij Axxicom Thuishulp, want we zijn ook bij u actief. 

Op welke thuishulp kunt u rekenen in Aalsmeer?

Het is aan uw gemeente om te bepalen voor welke mate van ondersteuning u in aanmerking komt. Voorop staat altijd dat uw huis schoon en leefbaar moet zijn. Niet langer telt dus nog het aantal uren dat er wordt schoongemaakt, maar het resultaat.

Aanvragen WMO indicatie voor huishoudelijke ondersteuning

Een WMO indicatie in Aalsmeer vraagt u aan met het aanvraagformulier van de gemeente Aalsmeer. Op basis van dit formulier beoordeelt de gemeente welke ondersteuning nodig is. Wanneer u de WMO indicatie heeft ontvangen, kunt u huishoudelijke hulp aanvragen bij Axxicom. Wij brengen uw situatie in kaart en selecteren de best passende ondersteuning.

Kies Axxicom Thuishulp voor huishoudelijke hulp in Aalsmeer

Met Axxicom Thuishulp kiest u voor een organisatie die persoonlijk en professioneel werkt. Elke dag rekenen duizenden mensen in Nederland - van jong tot oud - op onze hulp. Niet alleen voor hulp in de huishouding, maar ook om u te ondersteunen om zelf weer orde op zaken te stellen in uw huishouden.

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u ons bereiken via 020-8908032.