Axxicom Thuishulp, om langer zelfstandig te kunnen wonen

Het liefst blijft u zo lang mogelijk thuis wonen. In uw eigen vertrouwde omgeving en met de mensen om u heen die u goed kent. Maar niet altijd kunt u alles wat in huis moet gebeuren nog zélf doen of overzien. Dan helpt Axxicom Thuishulp. Onze thuishulpen staan voor u klaar. Dat doen we in heel veel gemeenten in Nederland. Samen met u zorgen ze ervoor dat u langer op uzelf kunt blijven wonen.

Een schoon en leefbaar huis

Met een Wmo-indicatie van uw gemeente kunt u aanspraak maken op hulp in de huishouding. U heeft dan recht op een schoon en leefbaar huis. Uw gemeente kijkt eerst wat u zelf nog kunt. Met andere woorden, of u nog zelfredzaam bent. En of er misschien mensen in uw omgeving zijn die een handje kunnen helpen. Op basis van uw indicatie of uw afspraken met de gemeente spreekt u met Axxicom Thuishulp af welke taken uw thuishulp gaat verzorgen en wanneer. Deze afspraken worden vastgelegd in uw persoonlijke klantenmap.

Gezond en persoonlijk

Een schoon huis zorgt ervoor dat u langer gezond blijft. Bij Axxicom Thuishulp kunt u de taken van uw thuishulp afstemmen op wat u nodig heeft. Bijvoorbeeld lichte huishoudelijke taken zoals afwassen en stoffen. Of met zwaarder werk zoals stofzuigen, dweilen, bedden verschonen en ramen lappen. Ook voor wassen, drogen en strijken kunt u een beroep op ons doen. Net wat nodig is om uw huis schoon en leefbaar te houden.

U woont zo lang mogelijk thuis

Eigenlijk woont iedereen graag zo lang mogelijk in zijn of haar eigen huis. Samen met Axxicom Thuishulp kan dat. Wat u niet meer kunt, kunt u met een gerust hart aan onze hulp overlaten. Prettig geregeld toch?