Huishoudelijke hulp in Veenendaal

Axxicom Thuishulp levert huishoudelijke hulp in Veenendaal. Onze huishoudelijke hulpen zorgen er samen met u voor dat uw huis schoon en leefbaar blijft. Zo kunt u toch langer op uzelf blijven wonen, ook als u niet meer alles zelf in het huishouden kunt doen.

Axxicom is de aanbieder van huishoudelijke hulp in Veenendaal

Woont u in de gemeente Veenendaal en heeft u hulp nodig bij het uitvoeren van werkzaamheden in uw huishouden? Dan kan onze hulp u helpen. De Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO), uitgevoerd door de gemeente Veenendaal biedt u een aantal mogelijkheden. Zo kunt u gebruik maken van de voorliggende voorziening schoonmaakondersteuning of een maatwerkvoorziening. Schoonmaakondersteuning is een basisvoorziening die toegankelijk is zonder dat u een indicatie hoeft aan te vragen. U kunt dus gewoon contact met ons opnemen en de hulp voor u in gang zetten. Meer informatie over Schoonmaakondersteuning vindt u via de volgende link.

Heeft u complexere hulp nodig waarbij onze hulp bijvoorbeeld de hele regie over het huishouden overneemt? Dan kunt u een indicatie aanvragen via de maatwerkvoorziening. Hiervoor dient u eerst contact op te nemen met de gemeente Veenendaal.


Op welke thuishulp kunt u rekenen in Veenendaal?

Wij werken in overzichtelijke zelforganiserende teams. Onze hulp neemt zelf contact met u op om de hulpverlening met u af te stemmen. Zonder onnodige schakels dus. Ook zorgt uw hulp voor een vervangende collega bij afwezigheid zodat u zoveel mogelijk dezelfde gezichten bij u thuis ziet. Wel zo prettig.

Het aanvragen van hulp

Voor de basisvoorziening Schoonmaakondersteuning heeft u geen indicatie nodig. U deze hulp dus direct bij ons aanvragen. Een maatwerkindicatie kunt u aanvragen via de site van de gemeente Veenendaal.

Axxicom Thuishulp voor huishoudelijke hulp in Veenendaal

Met Axxicom Thuishulp kiest u voor een organisatie die persoonlijk en professioneel werkt. Elke dag rekenen duizenden mensen in Nederland - van jong tot oud - op onze hulp. Niet alleen voor hulp in de huishouding, maar ook om u te ondersteunen om zelf weer orde op zaken te stellen in uw huishouden.