Huishoudelijke hulp in Rijswijk

Axxicom Thuishulp levert huishoudelijke hulp in Rijswjk. Onze huishoudelijke hulpen zorgen er samen met u voor dat uw huis schoon en leefbaar blijft. Zo kunt u toch langer op uzelf blijven wonen, ook als u niet meer alles zelf in het huishouden kunt doen.

Axxicom is de aanbieder van huishoudelijke hulp in Rijswijk

Woont u in de gemeente Rijswijk en bent u op zoek naar hulp in het huishouden? En heeft u een Wmo-indicatie van uw gemeente ontvangen? Dan komt u in aanmerking voor huishoudelijke hulp. Die ondersteuning kunt u aanvragen bij Axxicom Thuishulp, want we zijn ook bij u actief. 

Op welke thuishulp kunt u rekenen in Rijswijk?

Het is aan uw gemeente om te bepalen voor welke ondersteuning u in aanmerking komt. Voorop staat altijd dat uw huis schoon en leefbaar moet zijn. 

Aanvragen Wmo-indicatie voor huishoudelijke ondersteuning in Rijswijk

Een Wmo-indicatie in Rijswijk vraagt u aan met het aanvraagformulier van de gemeente Rijswijk. Op basis van dit formulier beoordeelt de gemeente welke ondersteuning nodig is. Wanneer u de indicatie heeft ontvangen, kunt u huishoudelijke hulp aanvragen bij Axxicom. Wij brengen uw situatie in kaart en selecteren de best passende ondersteuning.

Axxicom Thuishulp voor huishoudelijke hulp in Rijswijk

Met Axxicom Thuishulp kiest u voor een organisatie die persoonlijk en professioneel werkt. Elke dag rekenen duizenden mensen in Nederland - van jong tot oud - op onze hulp. Niet alleen voor hulp in de huishouding, maar ook om u te ondersteunen om zelf weer orde op zaken te stellen in uw huishouden.