Huishoudelijke hulp in Leidschendam en Voorburg

Wilt u betrouwbare huishoudelijke hulp in Leidschendam Voorburg? Axxicom levert thuishulp in opdracht van gemeente Leidschendam Voorburg. Wij stellen onze hulp in Leidschendam Voorburg graag aan u voor. Op deze pagina leest u meer informatie over onze dienstverlening in Leidschendam Voorburg.  

Huishoudelijke hulp in Leidschendam-Voorburg

thuishulp leidschendam Voorburg huishoudelijke hulp

Bent u op zoek naar een huishoudelijke hulp en woonachtig in Leidschendam of Voorburg? Axxicom biedt u betrouwbare thuishulp in Leidschendam Voorburg. Omdat wij geen wachtlijsten hanteren hoeft u bij ons nooit lang te wachten op uw hulp. Daarnaast werken wij met een klikgarantie; op het moment dat u niet tevreden bent met uw hulp dan stellen wij een beter passende hulp aan u voor. Op deze manier zorgt Axxicom ervoor dat u in Leidschendam of Voorburg altijd de juiste huishoudelijk hulp ontvangt.

Wilt u overstappen naar Axxicom? Dat kan snel eenvoudig. Neemt u ook hiervoor contact op met onze klantenservice en bel met 070 - 808 01 83.

WMO indicatie aanvragen in Leidschendam-Voorburg

Axxicom levert hulp aan klanten met een wmo-indicatie van de gemeente Leidschendam-Voorburg. Het aanvragen van deze indicatie doet u bij de gemeente Leidschendam-Voorburg. Op de website van uw gemeente leest u meer over de WMO. Hier treft u ook het aanmeldformulier om uw aanvraag in te dienen. U kunt hierop aangeven dan u hulp wenst te ontvangen van Axxicom. Wanneer u een indicatie heeft ontvangen kunt u zich aanmelden bij Axxicom.

Heeft u vragen? Neemt u dan vooral contact op met onze klantenservice

Met dienstenvoucher, oftewel HHT, kunt u extra hulp inkopen

Maakt u gebruik van een Wmo voorziening? Bent u mantelzorger? Of heeft u bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname tijdelijk extra ondersteuning nodig bij het huishouden? Dan kunt u tot 31 december 2016 gebruikmaken van de Dienstenvoucher.

De regering de huishoudelijke hulp toelage geïntroduceerd om inwoners van van extra huishoudelijke hulp te kunnen voorzien. Dit geld wordt in de gemeente Leidschendam-Voorburg gebruikt om gesubsidieerde Dienstenvouchers aan te bieden. Hiermee koopt u voor €6 in 2015 en €7,50 in 2016 één uur huishoudelijke ondersteuning. De werkelijke zijn hoger maar de gemeente betaalt de rest van het bedrag. U kunt dit besteden aan de gebruikelijke huishoudelijke werkzaamheden, zoals schoonmaken of stofzuigen. Maar ook aan 'plusdiensten', zoals een grote schoonmaak, hulp bij boodschappen doen of bijvoorbeeld het bereiden van de maaltijd. Heeft u een dienstenvoucher aangevraagd dan kunt u deze verzilveren bij Axxicom. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Wilt u de vouchers bestellen? Kijk dan op de website van de gemeente Leidschendam-Voorburg