Huishoudelijke hulp in Haarlem

Wilt u betrouwbare huishoudelijke hulp in Haarlem? Axxicom levert thuishulp in opdracht van gemeente Haarlem. Wij stellen onze hulp in Haarlemgraag aan u voor. Op deze pagina leest u meer informatie over onze dienstverlening in Haarlem.  

Axxicom biedt u in Haarlem de juiste huishoudelijke hulp

huishoudelijke hulp, thuishulp, haarlem

Axxicom biedt u betrouwbare huishoudelijke hulp in Haarlem. Omdat wij geen wachtlijsten hanteren kunnen wij u in veel gevallen al direct de volgende dag van huishoudelijke hulp voorzien. Om gebruik te maken van onze dienstverlening heeft u een WMO-indicatie van de gemeente nodig. Hieronder leest u hoe u de indicatie voor huishoudelijke hulp aanvraagt.  Voor hulp bij het aanvragen of voor het aanmelden bij axxicom belt u met  
070 - 808 01 83. Wij verzorgen voor u de juiste hulp bij het huishouden. 

Een wmo indicatie aanvragen in Haarlem

Het aanvragen van een wmo indicatie doet u via de gemeente. De gemeente hanteert hiervoor dit meldingsformulier. Wanneer u deze invult en retourneert bij het wmo-loket van de gemeente, dan wordt beoordeeld welk hulp u ontvangt.  Op de website van de gemeente treft u meer informatie over huishoudelijke hulp in Haarlem.  Ook heeft de gemeente een folder ontwikkeld waarin meer informatie staat over welke stappen u moet ondernemen wanneer u merkt dat u niet meer alles zelfstandig kan doen. 

Huishoudelijke hulp toelage in Haarlem

De HHT is een toelage die het mogelijk maakt om tegen een gereduceerd tarief extra hulp in te kopen. In de regio Haarlemmermeer wordt deze toelage gebruik om mensen die (straks) geen aanspraak meer kunnen maken op huishoudelijke hulp vanuit de gemeente toch van hulp te kunnen voorzien. Tegen een gereduceerd tarief kunt u uw hulp zelf inkopen. U dient hiervoor een toeslag in de vorm van een voucher te kopen bij uw gemeente. Deze kunt u vervolgens bij Axxicom verzilveren waardoor u met uw voucher huishoudelijke hulp inkoopt. Wilt u hier meer over weten of wilt u zich aanmelden voor hulp in Haarlem? Belt u dan met onze klantenservice via 070 - 808 01 83.

In dit document leest u meer informatie over de huishoudelijke hulp toelage HHT in de gemeente Haarlem.