Huishoudelijke hulp in Bergen op Zoom

Wilt u betrouwbare huishoudelijke hulp in Bergen op Zoom? Axxicom levert thuishulp in opdracht van gemeente Bergen op Zoom. Wij stellen onze hulp in Bergen op Zoom graag aan u voor. Op deze pagina leest u meer informatie over onze dienstverlening in Bergen op Zoom.

Axxicom is de aanbieder van huishoudelijke hulp in Bergen op Zoom

Thuishulp, huishoudelijke hulp, Bergen op Zoom

Axxicom biedt u thuishulp in de gemeente Bergen op Zoom. Doordat wij niet met wachtlijsten werken kunnen wij u in veel gevallen direct van huishoudelijke hulp voorzien. Wij zorgen ervoor dat wij de juiste hulp aan u voorstellen zodat u de hulp ontvangt die u verdiend. Wil u zich aanmelden voor huishoudelijke hulp van Axxicom. Belt u dan met onze klantenservice via 076- 808 01 15. Heeft u nog geen indicatie? Lees hier hoe u deze kunt aanvragen.

Aanvragen van een huishoudelijke hulp indicatie in Bergen op Zoom

Het aanvragen van een WMO indicatie in Bergen op Zoom doet u met het aanvraagformulier. Op basis van dit formulier kan uw begeleider of behandelaar beoordelen welke ondersteuning nodig is. Meer informatie rond het aanvragen van hulp in Bergen op Zoom vindt op regelhulp. Wanneer u een WMO indicatie heeft ontvangen dan kunt u hulp aanvragen bij Axxicom. Wij brengen telefonisch uw situatie in kaart en selecteren de best passende hulp. Heeft u vragen over het aanvragen van huishoudelijke hulp? Neemt u dan vooral contact met ons op, wij helpen u graag.

HHT (Huishoudelijke Hulp Toelage)

De gemeente Bergen op Zoom stelt een huishoudelijke hulp toelage, oftewel HHT ter beschikking aan cliënten met een WMO-indicatie maar ook aan mantelzorgers. Meer informatie over huishoudelijke hulp toelage in de gemeente Bergeno op Zoom vindt u op de website van de gemeente. Met een HHT kunt u zelf extra huishoudelijke hulp inkopen. Een gedeelte van de kosten betaalt u zelf maar de gemeente betaalt hier aan mee.

De volgende personen komen in aanmerking voor de HHT:

  • personen die reeds Huishoudelijke Ondersteuning van de gemeente ontvangen (WMO);
  • mantelzorgers die geregistreerd staan (of bereid zijn zich in te laten schrijven) bij het mantelzorgsteunpunt.

U kunt deze toelage aanvragen bij het WMO-loket van de gemeente Bergen op Zoom. Axxicom kan u vervolgens de hulp leveren. Heeft u een HHT? Meld u zich dan aan bij onze klantenservice 076 - 808 01 15.