Huishoudelijke hulp Amstelveen

Axxicom Thuishulp levert huishoudelijke hulp in Amstelveen. Onze huishoudelijke hulpen zorgen er samen met u voor dat uw huis schoon en leefbaar blijft. Zo kunt u toch langer op uzelf blijven wonen, ook als niet meer alles zelf in het huishouden kunt doen.

Axxicom is de aanbieder van huishoudelijke hulp in Amstelveen

thuishulp Amstelveen, hulp huishouden Amstelveen, huishoudelijke hulp Amstelveen, schoonmaak Amstelveen

Woont u in de gemeente Aalsmeer en bent u op zoek naar hulp in het huishouden? En heeft u een Wmo-indicatie van uw gemeente ontvangen? Dan komt u in aanmerking voor huishoudelijke hulp. Die ondersteuning kunt u aanvragen bij Axxicom Thuishulp, want we zijn ook bij u actief. 

Op welke thuishulp kunt u rekenen in Amstelveen?

Het is aan uw gemeente om te bepalen voor welke ondersteuning u in aanmerking komt. Voorop staat altijd dat uw huis schoon en leefbaar moet zijn.

Aanvragen Wmo-indicatie voor huishoudelijke ondersteuning

Een Wmo-indicatie in Amstelveen vraagt u aan met het aanvraagformulier van de gemeente Amstelveen. Hiervoor kunt u terecht bij het WMO-loket van de gemeente Amstelveen. Op basis van dit formulier beoordeelt de gemeente welke ondersteuning nodig is. Wanneer u de indicatie heeft ontvangen, kunt u huishoudelijke hulp aanvragen bij Axxicom. Wij brengen uw situatie in kaart en selecteren de best passende ondersteuning.

Kies Axxicom Thuishulp voor huishoudelijke hulp in Amstelveen

Met Axxicom Thuishulp kiest u voor een organisatie die persoonlijk en professioneel werkt. Elke dag rekenen duizenden mensen in Nederland - van jong tot oud - op onze hulp. Niet alleen voor hulp in de huishouding, en maar ook om weer ritme te krijgen in uw huishoudelijke taken.